Diensten

Van logo tot flyer en van banner tot website! 2Business biedt u een scala aan diensten voor al uw grafische vraagstukken, zowel online (voor uw website) als offline (gedrukte media).

Maak een professionele indruk op uw relaties met een sterk logo. Een logo volledig ontworpen naar uw wensen en de juiste stijl.

Een website moet voldoen aan al uw wensen, immer uw website is uw visitekaartje online. 2Business bouwt al jaren websites die aanspreken en opvallen!

Vormgeving en productie van kwalitatief hoogstaand drukwerk. Geef uw bedrijfscommunicatie een boost met de verrassende ontwerpen van 2Business.

Via 2Business verstuur je onbeperkt en razend snel nieuwsbrieven in je eigen stijl. Met deze complete oplossing is e-mail marketing nog nooit zo eenvoudig geweest!

Onze klanten

Wij doen ook:

Restyling

Restyling

Vindt u het huidige ontwerp van uw website gedateerd? Sluit de uitstraling niet meer aan op uw imago of is de indeling geen afspiegeling meer van uw aanbod? Misschien is het dan tijd om uw website te laten restylen.

Webhosting

Webhosting

Door jouw website te laten hosten bij 2Business, zorg je ervoor dat deze altijd bereikbaar is op het internet. Voor je vrienden, je familie en - niet onbelangrijk - eventuele opdrachtgevers. Zonder webhosting is dit niet mogelijk.

Onderhoud

Onderhoud

Net als een auto heeft ook een website onderhoud nodig. Nieuwe teksten, nieuwe foto’s, bekijken van de statistieken. Een grote ergernis van bezoekers is als er verouderde informatie op een website staat.

Promotie

Promotie

U wilt meer zichtbaarheid voor uw organisatie. Deze zichtbaarheid kan via pennen, bekers en giveaways. 2Business helpt u graag om op originele wijze uw organisatie zichtbaarder te maken.

Optimalisatie

Optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie (ook wel SEO genoemd) is een van de makkelijkste manieren om meer bezoekers naar je website te krijgen.

Drukwerk

Drukwerk

Drukwerk is meer dan alleen inkt op papier. Het is onderdeel van je verhaal, jouw verhaal! Daarom wil je dat ook het drukwerk goed verzorgd is. 2Business helpt je daarbij.

Deel deze pagina:

Onze recente projecten