Flyers en Brochures

Vormgeving en productie van kwalitatief hoogstaand drukwerk. Geef uw bedrijfscommunicatie een boost met de verrassende ontwerpen van 2Business.

 

  • Doelgericht
  • Effectief
  • Aansprekend
  • Opvallend

Voor het ontwikkelen van flyers, folders en brochures bent u bij 2Business aan het goede adres. Bij het ontwerpen van drukwerk is het van belang dat het de uitstraling krijgt die niet alleen bij uw bedrijf, product of dienst past maar ook dat het de beoogde doelgroep aanspreekt.

2Business houdt zich dagelijks bezig met het vormgeven van drukwerk. Zo kunt u bijvoorbeeld voor uitingen op flyers en posters bij ons terecht. Maar ook voor abri’s. Hierbij wordt rekening gehouden dat mensen vaak maar weinig tijd hebben om te lezen en de boodschap dus kort en krachtig moet zijn. Bij het ontwerpen van advertenties voor tijdschriften kan juist weer meer tekst worden gebruikt omdat de lezer hier echt voor is gaan zitten.

Wij regelen het drukken van al uw drukwerk en we zorgen ervoor dat het drukwerk bij u wordt afgeleverd. Uiteraard adviseert 2Business over het te gebruiken papier.

De looptijd van het project is afhankelijk van uw vraag. Vooraf geven wij u een tijdsindicatie over het gehele proces.

Onze flyers en brochures-projecten

top