Omschrijving

Maak een professionele indruk op uw relaties met een sterk logo. Een logo volledig ontworpen naar uw wensen en de juiste stijl.

Uw logo is een belangrijk onderdeel van uw bedrijf, stichting en/of organisatie. Een goed logo weerspiegelt uw werkzaamheden.

2Business hoort graag van u wat voor stijl en uitstraling u wilt hebben. Misschien heeft u ook al ideeën met betrekking tot kleuren. Ook een voorbeeld van een reeds bestaand logo, dat u aanspreekt, kan zeer nuttig zijn. Het is aan u te bepalen welke en hoeveel input u ons geeft. Ook zonder enige uitgangspunten van uw kant, kan 2Business een logo ontwerp maken. Het vinden van de juiste stijl wordt dan lastiger.

Op basis van uw input maken wij een concept voor een logo. U geeft aan wat u wel en niet goed vindt aan het concept waardoor 2Business een volgende versie gaat maken. Zo gaan we door totdat we tot een eindresultaat komen waarmee u 100% tevreden bent.

Afhankelijk van uw input en feedback zal het proces doorgaans zo’n 4 tot 8 weken in beslag nemen.

Het logo wordt opgeleverd in gangbare bestandsformaten (JPEG en PNG) om te gebruiken voor internet, e-mail etc.

Het logo wordt ook opgeleverd als vector-bestand (EPS) waardoor u het logo ook voor drukwerk kunt gebruiken.

Na het voldoen van uw betalingsverplichtingen wordt u volledig eigenaar van het logo.

Huisstijl

Onmisbare zaken om een professionele indruk te maken bij al uw relaties zijn visitekaartjes, briefpapier en enveloppen in uw eigen huisstijl.

Huisstijl BeFrankBij het ontwerpen van uw huisstijl speelt uw logo een prominente rol, op basis van uw bestaande logo (of een nog te ontwerpen logo) ontwerpt 2Business uw huisstijl.

Hiernaast hoort 2Business graag van u wat voor stijl en uitstraling u wilt hebben. Is er bijvoorbeeld een huisstijl die u erg aanspreek of juist helemaal niet. Het is aan u te bepalen welke en hoeveel input u ons geeft.

Definitie van huisstijl
De huisstijl is de visuele identiteit van een organisatie. Het betreft uitsluitend het symbolische gedeelte van de bedrijfsidentiteit. Hieronder vallen naam, logo, kleur, typografie (lettertype), opmaak en fotografiestijl. Als deze elementen worden consistent gebruikt in presentaties of op briefpapier, visitekaartjes, offerte, facturen, enveloppen, website, e-mails, bedrijfskleding etcetera.

Op basis van uw input maken wij een concept voor uw huisstijl. U geeft aan wat u wel en niet goed vindt aan het concept waardoor 2Business een volgende versie gaat maken. Zo gaan we door totdat we tot een eindresultaat komen waarmee u 100% tevreden bent.

Afhankelijk van uw input en feedback zal het proces doorgaans zo’n 2 tot 4 weken in beslag nemen.

De levertijd van het drukwerk zal zo’n 2 weken zijn.

De huisstijl zal opgeleverd worden in PDF-formaat waardoor u ook zelf het drukwerk kan laten verzorgen door een door u gekozen drukker of u kunt hiervoor uiteraard ook bij ons terecht.

Bewaren

Deel dit artikel:

SELECT DISTINCT A.* FROM #__portfolio_projects A, #__portfolio_categories B WHERE FIND_IN_SET(B.id, A.category_id) AND B.article_id = 1
Restyle Logo
Huisstijl
Logo ontwerp
Visitekaartjes
Logo ontwerp
Ontwerp visitekaartjes
Logo ontwerp
Visitekaartje ontwerp
Logo ontwerp
Visitekaartjes ontwerp
Logo
Visitekaartjes
Logo
Visitekaartjes
Logo
Logo
Logo ontwerp
Visitekaartjes
Logo
Flyers
Visitekaartjes
Briefpapier en enveloppen
Word Lid Flyers
Logo Thijs van den End

Onze recente projecten