Nieuwsbrieven

Via 2Business verstuur je onbeperkt en razend snel nieuwsbrieven in je eigen stijl. Met deze complete oplossing is e-mail marketing nog nooit zo eenvoudig geweest!

Bij het ontwerp van uw nieuwsbrief wordt rekening gehouden met de huisstijl, doelgroep en de identiteit van uw organisatie. Dit geldt voor zowel op papier als digitaal.

Papier

Een papieren nieuwsbrief maken lijkt tegenwoordig een beetje uit de mode. Dat is niet terecht. Door de vele digitale nieuwsbrieven valt een nieuwsbrief van papier juist extra op. Die hoge attentiewaarde vergroot u nog door professionele redactie, eindredactie of tekstcorrectie. 2Business zet voor u de puntjes op de i. Ook voor de vormgeving en fotografie kunt u bij ons terecht. Eventueel verzorgen wij zelfs het drukwerk en de verzending voor u.

Digitaal

Uw eigen digitale nieuwsbrief is een doeltreffende manier om relaties op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen/nieuwtjes binnen uw bedrijf en branche. De relatief lage kosten, de mogelijkheid om klanten persoonlijk te benaderen, de snelheid en de meetbaarheid van de mailing maakt het zeer aantrekkelijk voor uw bedrijf om met de digitale nieuwsbrief aan de slag te gaan.

Via een formulier op de website kunnen bezoekers zich aan- of afmelden voor uw nieuwsbrief. Indien uw nieuwsbrief zich richt op meerdere interessegebieden dan zullen deze als keuzemogelijkheid in het formulier opgenomen worden. Op uw verzoek kunnen we een bestaande lijst van e-mailadressen invoeren.

Onze nieuwsbrieven-projecten

top