Omschrijving

Zoekmachine optimalisatie (ook wel SEO genoemd) is een van de makkelijkste manieren om meer bezoekers naar je website te krijgen.

Zoekmachine optimalisatie (ook wel SEO genoemd) is een van de makkelijkste manieren om meer bezoekers naar uw website te krijgen. Onder zoekmachine optimalisatie verstaan we het optimaliseren van uw website om zo beter vindbaar te worden in de zoekmachines zoals Google, Yahoo, Bing etc.

U wilt nummer 1 staan in Google? Dit lukt alleen maar als er specifiek op uw websitenaam gezocht wordt. Het is van belang om ook op andere woorden gezocht te kunnen worden. Voor het bepalen van de 'keywords' helpt 2Business u graag een handje. Ook voor andere tips zoals sitemaps, omschrijvingen en back-linking helpt 2Business u graag.

Zoekmachine Optimalisatie Rapport
Door vooraf een uitgebreid zoekwoorden onderzoek te doen, kunnen we tijdens de bouw nog meer rekening houden met de vindbaarheid in de zoekmachines. Een zoekmachine optimalisatie rapport biedt hiervoor de juiste handvatten. Het rapport bevat een 0-meting (voor zover mogelijk, alleen in geval er sprake is van een bestaande website), het zoekwoordenonderzoek en specifieke tips en adviezen met betrekking tot de belangrijkste variabelen die van invloed zijn op de uiteindelijke positie in de zoekresultaten.

Onze optimalisatie-projecten

Deel dit artikel:

SELECT DISTINCT A.* FROM #__portfolio_projects A, #__portfolio_categories B WHERE FIND_IN_SET(B.id, A.category_id) AND B.article_id = 7
Website 2016
SEO
Optimalisatie website

Onze recente projecten