2Business maakt het idee!

2Business maakt ideeën tot werkelijkheid, van logo tot website, van facebookcampagne tot brochure. In onze portfolio vindt u een breed scala aan producten en diensten variërend van logo ontwerp, flyers en posters tot complete websites.

In 1996 ooit begonnen als websitebouwer voor Youp van 't Hek, heeft oprichter Frank Leenards ruime ervaring in het opzetten van websites. Naast digitale ontwerpen maakt hij ook offline producten zoals flyers, posters en brochures.

Franks no-nonsense aanpak, zijn vakkennis en creativiteit zijn kenmerkend. De pragmatische inzet maakt 2Business tot een unieke partner voor het uitwerken van uw ideeën.

Bent u een startende ondernemer of zoekt u een vormgever? Bij 2Business bent u aan het juiste adres. Gedegen advies en professioneel design tegen betaalbare prijzen.

Neem voor meer informatie contact op en ontdek wat 2Business voor u kan betekenen.

 

2Business, in 2004 opgericht door Frank Leenards, is een dynamische onderneming met meer dan 10 jaar ervaring in consultancy en vormgeving.
Frank is een gedreven persoon die graag zijn creativiteit inzet bij zijn opdrachten. Hij is spontaan, pragmatisch, flexibel en gaat voor de gestelde doelen. Door zijn jarenlange ervaring met detacheren heeft Frank een scherp gevoel ontwikkeld voor het werken en verkrijgen van inzichten in vele diverse omgevingen. Zijn motivatie maakt hem een unieke kracht binnen een organisatie.
Collega’s en opdrachtgevers omschrijven Frank als slim, creatief en goed luisterend naar de opdrachtgever. Zijn no-nonsense aanpak en zijn vakkennis zijn kenmerkend voor Frank.
Wat kan 2Business voor u betekenen?2Business zorgt voor de totale vormgeving, van logo en huisstijl tot een professionele website.
Hierdoor biedt 2Business u een compleet pakket. U hoeft dus niet met allerlei verschillende partijen te communiceren, u heeft slechts contact met 1 persoon. En dat is makkelijk, want dan houdt u meer tijd over voor uw core business; het runnen van uw zaak.
Bent u een startende ondernemer of zoekt u een vormgever, bij 2Business bent u aan het juiste adres. Gedegen advies en professioneel design tegen betaalbare prijzen.
Neem contact op voor meer informatie en ontdek wat 2Business voor u kan betekenen.

top