Vierbinden

Vierbinden

Aan de stichting Vierbinden uit Laarbeek heeft 2Business diverse diensten geleverd. Stichting Vierbinden is in 2012 onstaan uit een aantal organisaties uit de gemeente Laarbeek.

Het doel van de instelling is 'het verbinden in vitale kernen'. ViERBINDEN is actief in welzijn, wonen, zorg en het beheer van gemeenschapshuizen. De stichting wil inwoners activeren, binden en verbinden.

Logo
Het logo bestaat uit vier vierkanten en 1 cirkel. De 4 vierkanten staan voor het verbinden in de 4 kernen van de gemeente Laarbeek. Deze vier kernen worden verbonden door de cirkel. De cirkel staat voor de kernoverstijgende thema's. De kleuren van de vierkanten zijn willekeurig gekozen. Het groen staat voor de natuurlijke omgeving waarin Laarbeek zich bevindt alsmede voor de vrijheid, warmte en gezelligheid.

Website
Deze website kenmerkt zich door de vele redacteuren van de stichting zelf. De diverse medewerkers en vrijwilligers zijn zelf verantwoordelijk voor de content van de website. 2Business heeft diverse workshops aan de medewerkers gegeven zodat ze zelf content kunnen toevoegen aan de website.

Klant:
Vierbinden
Categorie├źn:
Logo's, Websites, Onderhoud, Huisstijl

Voorbeelden

<?php echo htmlspecialchars($p->title);?>

Logo ontwerp

<?php echo htmlspecialchars($p->title);?>

Website ontwerp

<?php echo htmlspecialchars($p->title);?>

Visitekaartjes ontwerp

top